in

Ете зошто Биткоинот паѓа

Биткоинот паѓа откако Кина сигнализира кршење на криптовалутата.

Пазарот на дигитални средства под силен притисок бидејќи глобалните власти ја засилуваат контролата Кинеската влада, вклучително и нејзината централна банка, се обиде да ја ограничи употребата на крипто-валути… 

За повеќе ИНФО тука

What do you think?

835 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Written by aceto

По Игор се тетовираше и Панчо: Танга гаќи за перење гревови (info.mk)