in

Зошто Викторија Бекам постојано носи очила за сонце? (vesnik.com)

Сопругата на Дејвид Бекам, славната модна дизајнерка Викторија Бекам е препознатлива по фактот дека каде и да се појави таа носи огромните очила за сонце. Имено, таа единствено не носи очила за сонце само кога е на црвениот тепих. Во секоја друга ситуација кога е во јавност, нејзините очи се скриени од темните и големи очила.

Report

What do you think?

867 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Posted by Jana

The Blues (pin.it)

𝙈𝙖𝙧𝙮𝙧𝙤𝙨𝙚 (pin.it)