in

Огромен пад на Биткоинот

Биткоинот падна повеќе од 14% откако Елон Маск кажа дека Тесла се откажува од плановите да прифати биткоин како плаќање за електричните возила на компанијата, повикувајќи се на високата еколошка цена на криптовалутата…

What do you think?

878 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Written by aceto

Ја овожавам оваа, како се вика….Карлеуша: Раде Шербџија гледа (reporter.mk)

Maybe