in

По Игор се тетовираше и Панчо: Танга гаќи за перење гревови (info.mk)

По Игор Џамбазов, кој ја подржа Тамара, и Панчо ДНК се пошегува со тетоважа. Па на чело истетовира танга гаќи, а под фотографијата напишал „Гревовите поубаво се перат на чело.’За … пред 7 месеци

Report

What do you think?

849 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Posted by Jana

Фотографија од црквата Св. Јован Канео победи на лондонски „Тајм (reporter.mk)

Ете зошто Биткоинот паѓа