in

Фотографија од црквата Св. Јован Канео победи на лондонски „Тајм (reporter.mk)

Фотографија од црквата Св. Јован Канео, едно од најрепрезентативните обележја на Охрид, победи на конкурсот на неделното издание на лондонскиот весник „Тајмс“ на тема патувања. Фотографијата е на Стив и Џин Куртек, а е испратена до весникот на отворениот конкурс за најдобра фотографија, за потребите на специјалното издание за патувања Treilfinders. Победниците на серијата неделни … Continue reading Фотографија од црквата Св. Јован Канео победи на лондонски „Тајмс“

Report

What do you think?

850 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Posted by Jana

Вкусно и многу малце намирници 😁

По Игор се тетовираше и Панчо: Танга гаќи за перење гревови (info.mk)